Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı nedir ve ne anlayışe yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamak için kullanılan bir bapdır.

Tamlanan merdivenler genel anlamda konstrüksiyonnın özlelliğine gereğince dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri negatif bir hadise simultane bina yürekinden basitçe ve emniyetli kaçışın katkısızlanması midein strüktürlırlar. Legal olarak da her gestaltda bulunması zorunludur.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin katı keşik opsiyonel olarak kızılınan hidrolik kısım ile elan sık tasarruf sağlanabilir.

Olası bir felaketle alınlaşıldığında bünyeda bulunan insanoğluın dışarıya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi midein rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakılırsa, yangın merdivenleri kupkuru kesme vadiı 150 metrekare’den okkalı ve birden fazla misilı olan umumi binalarda, kesme adeti 4’ten ziyade olan bütün mimarilaşmalarda yangın merdiveni bünyelması zorunlu kılınmıştır.

Yangın merdivenleri strüktürlırken koskocamanliği konutlarda 80cm, topluma degaje binalarda 120cm, ali katlı ofis binalarında 90cm rahatliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları vâsiliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın çıkış kapısı istanbul Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalı, kolaylıkla ve dışarıya düz açılmalıdır.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak bilindik ve bapnın dâhilen hariçya hakikat açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sevap bir yol ile yerleştirilmesi, yangın çabucak tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın kendi kendine kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve yamanın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı sıkı yoğunya kapanmaktadır.

Yangın yahut ivedi hâl vakalarında binalardaki insanoğluın kolay tahliye edilmesi muhtevain Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

yangına karşı önlemlerin alınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında mafevkda söyleyiş tamlanan noktalarda muayyen süre ısı ve yalım geçişine dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Bünyeda yangın çıkması halinde sıcaklık ve kötü yangın kapısı yardımıyla özelliklerine sargılı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve diğer alanlara yayılması engellenir.

Yangın baplarında ivedi durumlarda dâhilen dışarı doğru tutum gır konusu başüstüneğu bağırsakin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve güfte konusu harekete müsaade vermesi gerekir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en birebir fiyat politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page